Milujete nakladaný hermelín? Prinášame vám inšpiráciu, ako si ho pripraviť jednoducho a rýchlo doma. Touto klasikou určite nesklamete. Vďaka naloženiu do kvalitného oleja hermelín dlho vydrží a naviac sa výborne rozleží.
Na 4 porcie budeme potrebovať:
Každý syr rozkojte na polovicu a každú spodnú polovicu potrite roztlačeným cesnakom. Potom posypte červenou paprikou (záleží na vás, či štipľavou alebo sladkou), mletým korením, majoránkou a pridajte koliesko cibule. Priklopte druhou polovicou a umiestnite do pohárov. Zasypte ďalšou cibuľou, pridajte niekoľko stoniek čerstvej majoránky a môžete pridať aj štipľavú papričku (podľa chuti). Zalejte kvalitným olejom a pohár zatvorte.
Pokiaľ necháte poháre v teplej miestnosti, hermelín bude hotový približne za 3 dni. Pokiaľ ich chcete uchovať dlhšie, uložte ich do chladničky, kde sa vám doba nakladania zdvojnásobí.
Viac informácií na www.zrodene.eu