Odštartovali ste už tento rok grilovaciu sezónu? Okrem grilovanej zeleniny, syra, mäsa a mäsových výrobkov zvyknú byť počas grilovačiek veľmi obľúbenými slané chuťovky. Skvele sa hodia ako malé občerstvenie. Ak nie ste fanúšikom sladkého pečiva, ale práve naopak, obľubujete skôr slané pečivo, poteší vás tento recept od Muža v zástere. Tentokrát to budú syrové krekry s čedarom s vychytávkou od Maja. Okrem skvelého receptu nám Majo prezradil aj zaujímavé tipy ku krekrom a jeho špecialitu počas grilovacej sezóny.
Je to na vás, či už počas grilovačiek, rodinných osláv alebo len tak večer k poháru vínka vyskúšate tieto dokonalé syrové krekry. Garantujeme, že budú mať obrovský úspech!
So strúhaným syrom to nie je ono. Vyskúšajte a uvidíte.
Marián alias Muž v zástere
Samozrejme ich môžete nakrájať, ako len chcete. Napríklad radielkom na štvorčeky alebo len trojuholníky bez dierok. Na chuti im to neuberie :).
Marián alias Muž v zástere
Pre Muža v zástere sme si tentokrát pripravili aj dve otázky.
Syrové krekry sú akurát slané, takže sa fantasticky hodia napríklad k dobrému vínku. A ako prílohu k nim odporúčam avokádové Guacamole. Potrebujete len zrelé avokádo, malú cibuľku, trošku chilli, paradajku, pár kvapiek limetky, 2 strúčiky cesnaku, soľ a korenie :).
Mojou špecialitou počas grilovacej sezóny sú jednoznačne hamburgery s mojimi domácimi hamburgerovými žemľami. Základ je kvalitné hovädzie mäso, veľa zeleniny a dobrá BBQ omáčka. A mojou najväčšou špecialitou ku každej grilovačke je Coleslaw šalát
Čo máte radi zo slaného pečiva? Pripravujete si ho doma sami alebo uprednostňujete kupované? Nechajte nám komentár pod príspevkom. Budeme sa tešiť.