Zaváracia sezóna ešte neskončila a hubová sezóna je už v plnom prúde. Ako to využiť? Huby sú skvelou surovinou. Hodia sa do rôznych receptov, ale dajú sa uchovať aj na neskôr sušením, zmrazením alebo zaváraním. Ak vás oslovila práve tretia možnosť, tak jednoznačne vyskúšajte tento ďalší skvelý recept podľa Maja alias Muža v zástere. Zaváraná hubová paštéta je lahôdka, akú ste dávno nejedli. Veď kombináciou chutných ingrediencií a domácej výroby môže vzniknúť len jedno – delikatesa.
Zaváraná hubová paštéta – ingrediencie:Ak ste milovníkom húb, určite nevynechajte ani tento recept od Maja na bedľový guľáš:
Hubovú paštétu odporúčame natrieť na chrumkavý krajec chleba. Ak si chcete pripraviť domáci chlebík, tak vyskúšajte recept od Maja na voňavý kváskový chlieb.