Jesenná sezóna hrušiek je opäť v plnom prúde a to je skvelá príležitosť vychutnávať si ich všetkými možnými spôsobmi. Ak radi varíte, či pečiete, určite oceníte v kuchyni pri príprave mäsa i sladkých dobrôt Karpatské KB Hruška. Inšpirujte sa receptami, ktoré vytvorila skvelá foodblogerka @stvoryzkuchyne na hruškovú tému. Hruškový chlebík Čas prípravy: 85 minút 2 vajíčka 150 g […]
Paradajkám sa toto leto mimoriadne darilo. Bola by to škoda nevyužiť. Chuť, vôňa, farba poctivého domáceho kečupu či pretlaku je nezameniteľná. Ak už vám dochádzajú nápady, ako ešte úrodu zúžitkovať, Majo alias Muž v zástere si pre vás prichystal vynikajúci tip – zaváranú omáčku na pizzu. Zaváraná omáčka na pizzu – recept: 5 kg klasických […]
Tiramisu je dezert, ktorý pripravujem pomerne často. Po tých rokoch som si ho prispôsobila podľa seba. Nepoužívam vajíčka ani amaretto či rum, ako je to v pôvodných receptoch. Postupne som si našla chute, ktoré vyhovujú nám doma. Dokonca, aby to bol dezert, ktorý môžu aj deti, vynašla som sa a vymyslela spôsob, ako na to. […]