Sú recepty, ktoré ma vracajú do detstva. Napríklad práve tento recept na strúhaný tvarohový koláč je jedným z nich. Kým ako malá som ho obľubovala so šálkou kakaa, dnes si k nemu rada vychutnám šálku kávy a spomínam, ako som z neho vyberala hrozienka :). Na cesto budeme potrebovať: 400 g hladkej múky 250 g […]
Jesenná sezóna hrušiek je opäť v plnom prúde a to je skvelá príležitosť vychutnávať si ich všetkými možnými spôsobmi. Ak radi varíte, či pečiete, určite oceníte v kuchyni pri príprave mäsa i sladkých dobrôt Karpatské KB Hruška. Inšpirujte sa receptami, ktoré vytvorila skvelá foodblogerka @stvoryzkuchyne na hruškovú tému. Hruškový chlebík Čas prípravy: 85 minút 2 vajíčka 150 g […]
Paradajkám sa toto leto mimoriadne darilo. Bola by to škoda nevyužiť. Chuť, vôňa, farba poctivého domáceho kečupu či pretlaku je nezameniteľná. Ak už vám dochádzajú nápady, ako ešte úrodu zúžitkovať, Majo alias Muž v zástere si pre vás prichystal vynikajúci tip – zaváranú omáčku na pizzu. Zaváraná omáčka na pizzu – recept: 5 kg klasických […]